Ιμπαγάσα: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ο Ολυμπιακός Β' νίκησε τον ΟΦ Ιεράπετρας με 3-2 και ο Αριέλ Ιμπαγάσα μίλησε με θερμά λόγια για την ομάδα του και την 6η σερί νίκη της. 

Ιμπαγάσα: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Νέα νίκη, την έκτη στη σειρά, πέτυχε ο Ολυμπιακός Β΄ επί του ΟΦ Ιεράπετρας με 3-2 για το πρωτάθλημα της Superleague 2 και μάλιστα με ανατροπή καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-1 και 1-2.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη νέα νίκη με δύο γκολ του Ιωάννη Κωστή και ένα του (μόνιμου σκόρερ εσχάτως) Αλγκασίμ Μπα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Καταφέραμε να πάρουμε άλλη μια νίκη. Μία πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είδαμε και στο γήπεδο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο κατά την άποψή μου. Είχαμε εμείς δύο καλές ευκαιρίες όμως δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά καλά παρά το γεγονός πως δεχτήκαμε το γκολ.

Η ομάδα όμως συνέχισε να δουλεύει καλά στο γήπεδο και ισοφάρισε στο σκορ. Παρότι βρεθήκαμε ξανά πίσω στο σκορ, δεν το βάλαμε κάτω, κάναμε το 2-2 και ακολούθως το 3-2.

Για αυτό είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, γιατί μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση στο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Είμαι ικανοποιημένος και θα συνεχίσουμε τώρα με την ίδια δυναμική. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Θα ξεκουραστούμε και θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι».