Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1: Ισοπαλία από ...αέρος στο «παρά πέντε»!

Στo γκολ με κεφαλιά του του Τάσου Λαγού για την Aναγέννηση Καρδίτσας μέσα στο Καυταντζόγλειο, απάντησε, με τον ίδιο τρόπο ο Άλεξιτς διαμορφώνοντας στο 85' το τελικό 1-1 στο εναρκτήριο ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League 2 

Ηρακλής - Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1: Ισοπαλία από ...αέρος στο «παρά πέντε»!

To πρώτο τέρμα του Τάσου Λαγού στην φετινή σεζόν έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση Kαρδίτσας στο εναρκτήριο ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League 2 κόντρα στον Ηρακλή στο «»Καυταντζόγλειο».

Όχι όμως και τη νίκη, αφού στο 85' ο Κόστα Άλεξιτς ισοφάρισε στο 85', μ' απίθανο τρόπο, επεκτείνοντας το αήττητο του «γηραιού» στα 7 ματς και υποχρεώνοντας τους (τρίτους της βαθμολογίας του Α' ομίλου) Θεσσαλούς στην 4η σερί ισοπαλία τους.

Ισάριθμες έχει εντός έδρας κι η (4η στην κατάταξη) ομάδα της Θεσσαλονίκης που υπολείπεται δύο πόντων των «κιτρινόμαυρων»

Ο Λαγός με κεφαλιά από φάουλ του Κοζορώνη άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση (16') κι ακολούθως βρέθηκε ν' αμύνεται κόντρα στους γηπεδούχους που δεν είχαν σε καλή μέρα τον Γιουμπιτάνα που διακρίθηκε στην απώλεια ευκαιριών.

Δύο καλές στιγμές είχε κι ο Άλεξιτς αλλά στο 85' ο πρώτος σκόρερ του Ηρακλή σκόραρε μ' απίθανο τρόπο κι ...εξιλεώθηκε: με κεφαλιά κι ενώ είχε πλάτη στο τέρμα κι έπεφτε στο τερέν μετά από μαρκάρισμα του Γκόλια!

Στα αξιοσημείωτα ότι ενδιάμεσα ο Ελιβέλτο πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς στα ελληνικά γήπεδο προσπαθώντας να κρεμάσει τον Παλαβράκη που κατάφερε ν' αποκρούσει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή κρατώντας την ομάδα του ζωντανή δίνοντας της το δικαίωμα να ισοφαρίσει.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου (39′ λ.τ Χειρίτραντας), Κουντουριώτης (46′ Κούστα), Σιούτας, Άλεξιτς, Τομάς, Σίλβα (65′ Τότσκα), Κωστούλας, Βιτλής, Γιουμπιτάνα, Πατράλης (90′ λ.τ Δόρης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης):
Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Κοζορώνης, Σκόνδρας, Δημόπουλος (46′ λ.τ Αλιατίδης), Αθανασιάδης (83′ Μπάτροβιτς), Σταμόπουλος, Λαγός, Πολίτης (74′ Κορέλας), Ελιβέλτο (83′ Γκόλιας), Γιάκος (58′ Βερνάρδος).

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Ημαθίας)