Super League 2: ΠΑΟΚ Β’ – Βέροια 1-1: Μοιρασιά στην Νεάπολη

Ο ΠΑΟΚ Β’ και η Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) στο εξ’ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής στη Super League 2

Super League 2: ΠΑΟΚ Β’ – Βέροια 1-1: Μοιρασιά στην Νεάπολη

Αμφίρροπο ματς, όπου κυριάρχησε η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες, παρά το καλό θέαμα έγινε στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης,. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ Β’ και η Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα αποτέλεσμα που θεωρείται δίκαιο με βάση την εικόνα και τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Πόντος που είναι χρήσιμος για την Βέροια, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη,

Το σκορ στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική στη Super League 2 άνοιξε για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ο Μπράντονιτς με σουτ στο 65’, αλλά η απάντηση της «βασίλισσας του βορρά» ήταν άμεση, με πέναλτι που εκτέλεσε εο Μπουόλι στο 69’.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης (71′ Τσοπούρογλου), Γιαξής (46′ Μπράντοντις), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός (88′ Κουλούρης), Σπυράκος, Πανίδης (46′ Γρόσδης).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (70′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (78′ Κασέμι), Γιουκούδης (88′ Μουχάλης), Ιωάννου (70′ Ελευθεριάδης), Μπουόλι.