Παναθηναϊκός Β’ – Ηρακλής 1-1: Ισοπαλία σε όλα στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός Β’ και Ηρακλής αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ΟΑΚΑ σε μια αναμέτρηση στην οποία οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι, αλλά τους έλλειψε το γκολ

Παναθηναϊκός Β’ – Ηρακλής 1-1: Ισοπαλία σε όλα στο ΟΑΚΑ

Για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική ο Παναθηναϊκός Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος, αφού οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και συνέχισαν τις ισοπαλίες ακόμα και εντός έδρας.

Με αυτό το αποτέλεσμα o Παναθηναϊκός Β’ επέστρεψε στην έβδομη θέση, έχοντας 24 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής παρέμεινε στην πέμπτη με 30.

Στο 21′ εκτέλεση φάουλ του Τόμας η μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ξενόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του Γιουμπιτάνα στο 68′, ωστόσο στο 87′ ο Προδρομίτης κέρδισε στον αέρα την άμυνα των «κυανολεύκων» έπιασε την κεφαλιά, ισοφάρισε και έσωσε την… παρτίδα για την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου.

Διαιτητής: Τσακάλης (Ηλείας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς (65′ Αντωνίου), Μαρτίνης, Έμπο (74′ Μαντσίνι), Φουρτάδο (59′ Κρυπαράκος), Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Ταβάρες, Λαμψιάς (65′ Αθανασακόπουλος), Μπιλάλ, Καραμπάς (60′ Βουτσάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τσιώλης): Βελλίδης, Βιτλής, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Παπαστεριανός (74′ Χειρίτραντας), Σίλβα (88′ Δοϊράνλης), Τόμας (87′ Τότσκα), Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Κουντουριώτης (55′ Κούστα).