Χανιά: Νέος προπονητής ο Γιάννης Ταουσιάνης

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι ο νέος προπονητής των Χανίων.

Χανιά: Νέος προπονητής ο Γιάννης Ταουσιάνης

Με τον Γιάννη Ταουσιάνη θα πορευτούν τα Χανιά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ που πέρσι ανέβασε τον Λεβαδειακό στη Super League 1 και κάθισε στις αρχές της σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Λιβαδειάς, έδωσε τα χέρια με την ΠΑΕ και επιστρέφει στην Κρήτη αυτή τη φορά για να καθίσει στον πάγκο των Χανίων.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1972 στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2007 από τον Ατσαλένιο, στον οποίο είχε αγωνισθεί επί μια 10ετία ως ποδοσφαιριστής.

Μετά από μια πλούσια διαδρομή σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, γνώρισε την καταξίωση στον πάγκο του Εργοτέλη, όταν κατά τη διετία 2019-21 η ομάδα του αναγνωρίστηκε ως εκείνη που έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην SL2, φτάνοντας στα πρόθυρα της μεγάλης κατηγορίας.

Ήταν ο προάγγελος της μεγάλης επιτυχίας που πανηγύρισε τελικά πέρυσι, ως προπονητής του Λεβαδειακού, τον οποίο με 22 νίκες, 7 ισοπαλίες και 4 ήττες, οδήγησε στην 1η θέση του Νοτίου Ομίλου και στην άνοδο στην SL1, νικώντας σε διπλό αγώνα μπαράζ την Βέροια.