ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 0-0: Ούτε τώρα τρίποντο για «κιτρινόμαυρους» και «μαύρη θύελλα»...

Δίχως γκολ και συγκινήσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League 2 μεταξύ ΑΕΚ B' και Καλαμάτας που συνεχίζουν ν' αγνοούν τη νίκη...

ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα 0-0: Ούτε τώρα τρίποντο για «κιτρινόμαυρους» και «μαύρη θύελλα»...

Σε ...σούπα και μάλιστα «νηστίσιμη» εξελίχθηκε το πρώτο ματς της 15ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League 2 μεταξύ ΑΕΚ Β' και Καλαμάτας.

Η αναμέτρηση - που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Μίμη Παπαϊωάννου - ολοκληρώθηκε δίχως νικητή, γκολ και συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο να έχουν πάρει διαζύγιο με την επιτυχία.

Για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου - που εμφανίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια τιμώντας την μνήμη του μεγάλου εκλιπόντα - ήταν ο πρώτος πόντος μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Ωστόσο για τέταρτο σερί ματς δεν σκόραρε...

Την ίδια στιγμή για την «μαύρη θύελλα» - που, επίσης, δεν κερδίζει 5 αγωνιστικές - ήταν ο 3ος πόντος.

Όπως γίνεται αντιληπτό καμία εκ των δύο δεν κατάφερε να βγει από την ένδεια αποτελεσμάτων.

Η μεγαλύτερη φάση για την Καλαμάτα και ως εκείνη την ώρα στον αγώνα ήρθε στο 76ο λεπτό, με τον Χατζηεμμανουήλ να μην κάνει καλή έξοδο και να στρώνει ουσιαστικά στον Μοζέρ που έπιασε το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της ΑΕΚ Β’ ν' απαντήσει φτάνοντας κοντά στο γκολ αλλά το δυνατό σουτ του Τζούντα Γκαρσία μέσα από το «κουτί», το έβγαλε εντυπωσιακά ο Ταΐρης.

AEK B (Οφρυδόπουλος):Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Ντάικο, Λάτσι, Παρράς (76’ Σταμούλης), Ρουκουνάκης (29’ λ.τρ. Δημητρίου), Λέλεκας (61’ Χριστόπουλος), Μπότος, Κορομηλάς (61’ Γκαρσία), Γκολφίνος, Ζίνι.

Καλαμάτα (Γκεργκιόσκι):Ταΐρης, Μοσέρ, Ασίγκμπα, Μπαξεβάνος, Καραγκούνης, Παπατόλιος, Άλβες (83’ Κωνσταντινόπουλος), Τάτος, Βασιλογιάννης, Αρναρέλλης (71’ Λούκαζικ), Πασάς (87’ Μπουλάρι).