ΠΑΟ Β’- ΠΑΟΚ Β’ 1-4: Θρίαμβος μέσα στο ΟΑΚΑ!

Ο ΠΑΟΚ Β’ έκανε μεγάλη εμφάνιση μέσα στο ΟΑΚΑ και επικράτησε με 4-1 του ΠΑΟ Β’ ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας

ΠΑΟ Β’- ΠΑΟΚ Β’ 1-4: Θρίαμβος μέσα στο ΟΑΚΑ!

Ο ΠΑΟΚ Β’ ήταν καταπληκτικός στο ΟΑΚΑ και επικράτησε με 4-1 του ΠΑΟ Β’ για τη 14η αγωνιστική της Super League 2 και με τη νίκη του αυτή ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες του Big 4 δεν έχουν δικαίωμα να ανέβουν στην Super League 1.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» ήταν πολύ κακοί ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα, όπου οι Θεσσαλονικείς επέβαλαν απόλυτα τη θέλησή τους και εξασφάλισαν ένα μεγάλο προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄ Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για τον «Δικέφαλο», με τον Μπράντονιτς να αποφεύγει και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

5΄ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Μπιλάλ, ο οποίος σούταρε δυνατά στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

7΄ Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Πανίδη, από ασίστ του Μπράντονιτς

13΄Αντεπίθεση για τους Θεσσαλονικείς με ασίστ του Πανίδη στον Γκορτεζιάνι και 0-3 για τον «Δικέφαλο».

15΄ Μείωσε σε 1-3 για τον Παναθηναϊκό ο Ταβάρες με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Τουρκοχωρίτη

26΄ Οι «πράσινοι» έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές. Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Βουτσά, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα

81’ Ο Χατζηστραβός που είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, έκανε το 1-4 στο 81' μετά από «ριμπάουντ» και σουτ στην κίνηση.
Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)

ΠΑΟ Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Βουτσάς, Μαρτίνης, Έμπο (46′ Σερπέζης), Φουρτάδο (62′ Αθανασακόπουλος), Αντωνίου, Ταβάρες, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (18′ Σαρδέλης (55′ λ.τ Κυριόπουλος), Μπιλάλ (62′ Κρυπαράκος).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Σελιμάι (46′ Τσοπούρογλου), Τασιούρας (67′ Γιαξής), Παναγιώτου, Κωττάς, Ουεντραόγκο, Νινούα (46′ Μελετίδης), Δαρέλας (73′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Πανίδης (65′ Χατζηστραβός), Γκορντεζιάνι.