Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης είναι μεταξύ των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης, ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του μοιραίου επιβατικού τρένου την Πέμπτη (2/3).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Θεσπρωτός στον οποίο μεταγράφηκε το καλοκαίρι από την Ρόδο:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας. Καλό παράδεισο!».