Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Τάτσης, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας» ο Βοσνιάδης

Ο Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης και αντικαταστάτης του θα είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης

Απόλλων Σμύρνης: Τέλος ο Τάτσης, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας» ο Βοσνιάδης

Την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 2 εκμεταλλεύτηκαν στον Απόλλωνα Σμύρνης, προκειμένου να προχωρήσουν σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Στην «ελαφρά ταξιαρχία» αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τον Γιάννη Τάτση, καθώς εκτιμούν πως η ομάδα δεν έχει αποδώσει σύμφωνα με τα αναμενόμενα και υπολείπεται σε δυναμική της Κηφισιάς και της Καλλιθέας στην μάχη για την κούρσα της ανόδου.

Την Δευτέρα (6/2) λύθηκε και τυπικά η συνεργασία του, ενώ οι κυανόλευκοι εξέδωσαν την σχετική ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ευχαριστεί τον Γιάννη Τάτση για την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο δικός μας Γιάννης, ο οποίος έχει τιμήσει την φανέλα της «Ελαφριάς Ταξιαρχίας», φεύγει ως φίλος και η πόρτα μας θα παραμείνει πάντα ανοιχτή γι' αυτόν. Ευχόμαστε στον Γιάννη Τάτση κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας».

Όσο για τον αντικαταστάτη του, έχει γίνει επαφή με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ο οποίος θήτευσε δύο φορές το παρελθόν στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας», με πιο πρόσφατη την περίοδο 2014-15. Τον προηγούμενο 1,5 χρόνο εργάστηκε στην Νίκη Βόλου, από όπου αποχώρησε τον περασμένο Δεκέμβριο και πλέον είναι έτοιμος για να αναλάβει για τρίτη φορά τις τύχες του εκ Σμύρνης ιστορικού συλλόγου.