Παναχαϊκή: Απέχουν από τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ανακοίνωσαν πως θα απέχουν από τις προπονήσεις μέχρι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Παναχαϊκή: Απέχουν από τις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές

Οι ομάδες της Super League 2 έχουν αποφασίσει την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των χρημάτων από τη φορολόγηση του στοιχήματος. Και μέσα σε όλα αυτά οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής ανακοίνωσαν πως απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής:

«Όλοι εμείς οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας της Παναχαικής, σεβόμενοι την αξία και το όνομα αυτής, όχι στα λόγια αλλά και στη πράξη, γνωστοποιούμε ότι εδώ και αρκετούς μήνες παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αμισθί με υπομονή και ηρεμία και με μοναδικό σκοπό στην επαναφορά της ομάδας στη θέση που της αξίζει.

Σε επανειλημμένες οχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές μας, λαμβάναμε πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο.

Προς σεβασμό στην ομάδα και στους εαυτούς μας, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα σε κάθε αγώνα παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς την Παναχαϊκή ιδέα και τον φίλαθλο κόσμο της. Μέχρι νεωτέρας και μέχρι καταβολής μεριδίου των δεδουλευμένων μας δεν θα πραγματοποιήσουμε καμία προπόνηση προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμο».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Πέτρος Σταθάκης δήλωσε πως είναι άστοχη μία τέτοια ενέργεια, αλλά την κατανοεί και τη στηρίζει.

«Καθ’οδόν προς Πάτρα ενημερώθηκα ότι οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να κάνουν προπόνηση, κάνοντας αποχή, μια τέτοια ενέργεια την σημερινή ημέρα την θεωρώ άστοχη.

Την στηρίζω όμως απόλυτα, διότι έχοντας τις διαβεβαιώσεις ότι στα ταμεία της ομάδας μεταξύ 15/01 και 31/01 θα βρίσκονται 250.000 ευρώ από το ποσοστό της φορολόγησης των παικτών του στοιχήματος, τους είχα δώσει προσωπικά τον λόγο μου ότι θα πληρωθούν μέχρι τις 31/01 κάτι που δυστυχώς λόγω της κατάστασης δεν ήταν εφικτό.

Παρόλο που δεν συμφωνώ και θεωρώ ότι είναι μια κίνηση που στρέφεται έναντι στο πρόσωπό μου, την σημερινή τους ενέργεια την κατανοώ και την στηρίζω!».