Κηφισιά: Πήρε τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Ηρόδοτο

Η Κηφισιά πήρε το τρίποντο από το ματς με τον Ηρόδοτο και το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο τιμωρεί με χρηματικό πρόστιμο τους Κρητικούς.

Κηφισιά: Πήρε τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Ηρόδοτο

Τους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο πήρε η Κηφισιά. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ δικαίωσε την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου σε ένα ματς όπου είχαν μείνει με 6 παίκτες στην αναμέτρηση, με αποτέλεσμα να διακοπεί, ενώ το σκορ ήταν στο 2-0 υπέρ της ομάδας των Βορείων Προαστίων.

Συγκεκριμένα, στο 32' παίκτης του Ηρόδοτου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα (42') τέσσερις παίκτες της ομάδας βρέθηκαν πεσμένοι στο χορτάρι με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί καθώς δεν υπήρχαν άλλοι διαθέσιμοι παίκτες στον πάγκο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη ολοκλήρωσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Κηφισιά λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.»