Πανσερραϊκός: Με τον νεοαποκτηθέντα Τάσο Αυλωνίτη στον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ

Με τον νεοαποκτηθέντα στόπερ Τάσο Αυλωνίτη στην αποστολή, ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου (25/1-17.30)

Πανσερραϊκός: Με τον νεοαποκτηθέντα Τάσο Αυλωνίτη στον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ

Με τον νεοαποκτηθέντα Τάσο Αυλωνίτη στην αποστολή, ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει (25/1-17.30) την ΑΕΚ στον επαναληπτικό για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-0 από το πρώτο ματς, αλλά θέλουν να κάνουν ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα σε μεγάλο αντίπαλο και να ικανοποιήσουν τον κόσμο που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Παύλος Δερμιτζάκης προτίθεται να κάνει όπως και στο πρώτο παιχνίδι ροτέισον, κρατώντας τέσσερις-πέντε βασικούς παίκτες στον πάγκο, από τη στιγμή που για τα «λιοντάρια» προέχει η μάχη στο πρωτάθλημα και η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Η αποστολή του Πανσερραϊκού: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Γιανναράκης, Αυλωνίτης, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Στάϊκος, Σιόντης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Παπαβασιλείου, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ.