Παναθηναϊκός Β' - Βέροια 1-2: «Βασίλισσα» (του βορρά) με ανατροπή!

Η Βέροια επιβλήθηκε του Παναθηναϊού Β' στη Ριζούπολη με 2-1 παρότι βρέθηκε να χάνει στο τέταρτο της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική της Super League 2

Παναθηναϊκός Β' - Βέροια 1-2: «Βασίλισσα» (του βορρά) με ανατροπή!

Eπιστροφή στις νίκες για την Βέροια επί του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη και βαθμολογικό... προσπέρασμα για την «βασίλισσα του βορρά» επί των πρασίνων.

Η ομάδα της Ημαθίας, που είχε μόλις έναν πόντο στα τελευταία της δύο ματς. επιβλήθηκε με 2-1 παρότι οι «πράσινοι» - που έχασαν δεύτερο σερί ματς εντός έδρας και έχουν έναν πόντο σε τρεις αγώνες - προηγήθηκαν!

Η ομάδα του Σωτήριου Αντωνίου προηγήθηκε στο 15′ με τον Σαρδέλης να κάνει το γύρισμα και η μπάλα αφού βρήκε στον Μαραγκόν των φιλοξενούμενων κατέληξε στα δίχτυα.

Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου με την «βασίλισσα του βορρά» ν' αντιδρά στην επανάληψη: στο 53′ ο Μπελεβώνης, εκμεταλλεύτηκε από τα αριστερά γύρισμα του Οραφανίδη ισοφαρίζοντας, ενώ στο 66' έφεραν το ματς...τούμπα!

Σκόρερ του νικητήριου γκολ ο Μασούρας με σουτ από το ύψος τη περιοχής.

Παναθηναϊκός Β' (Αντωνίου): Xριστογεώργος, Ανδρικόπουλος (74’ Βολάκης), Αντωνίου, Προδρομίτης, Τερεζίου (74’ Καραμπάς), Καρβούνης, Σερπέζης, Σαρδέλης, Φουρτάδο (63’ Μαρτίνης), Ταβάρες (52’ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (63’ Αλμπάνης).

Βέροια (Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Ορφανίδης (61’ Μασούρας), Φασίδης (81’ Ιωάννου), Μπουόλι (88’ Ισαακίδης), Ντουμάνης, Περδίκης (62’ Μούχαλης), Στίκας, Μπελεβώνης (88’ Κατσούκης).