Χανιά: «Να επιστρέψουμε στις νίκες – Σκληρή ομάδα η Ηλιούπολη» (vids)

Δηλώσεις για την αναμέτρηση των Χανίων με την Ηλιούπολη έκαναν ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Μαναρώλης και ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας Στέφανος Μαρτσάκης.

Χανιά: «Να επιστρέψουμε στις νίκες – Σκληρή ομάδα η Ηλιούπολη» (vids)

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους τα Χανιά για το ματς της Κυριακής (11/12) με την Ηλιούπολη. Δηλώσεις για την εν λόγω αναμέτρηση έκαναν ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Μαναρώλης και ο ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας Στέφανος Μαρτσάκης.

Η ενημέρωση των Χανίων:

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο των Περιβολίων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον κυριακάτικο (11/12, 14:45) αγώνα με αντίπαλο την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγωνιστικά τελειώματα και επιθετική τακτική. Κανονικά μέρος στην προπόνηση έλαβε μέρος ο Μάριος Ζούνης ο οποίος τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (10/12) με προπόνηση στο Γήπεδο της Μ.Ελιάς, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν δηλώσεις από τον Νίκο Μαναρώλη και τον Στέφανο Μαρτσάκη που αναφέρθηκαν στον αγώνα με την Ηλιούπολη.