ΠΑΟ Ρουφ –Κηφισιά 1-3: «Πέντε στα πέντε» για το «εξπρές του βορρά»

Η Κηφισιά κέρδισε στον Ταύρο τον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΟ Ρουφ (1-3), και οδηγεί την κούρσα στον νότιο όμιλο της Super League 2 με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς

ΠΑΟ Ρουφ –Κηφισιά 1-3: «Πέντε στα πέντε» για το «εξπρές του βορρά»

Το «εξπρές» από τα βόρεια προάστια δεν έκανε στάση ούτε στον Ταύρο. Η Κηφισιά κέρδισε εκεί τον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΟ Ρουφ (1-3), πανηγύρισε την πέμπτη νίκη σε ισάριθμα ματς και οδηγεί με σιγουριά την κούρσα προς την Super League. Τα γκολ για τους «κυανόλευκους» του Γιώργου Πετράκη πέτυχαν ο Κουιρουκίδης με πέναλτι στο 22’, ο Τεττέι με πέναλτι στο 48’ και ο Ταλάλ με σουτ στο 94’.

Από την άλλη πλευρά, το Ρουφ υπέστη την πέμπτη ήττα σε ισάριθμα ματς, αν και ήταν ανταγωνιστικό κόντρα σε έναν ποιοτικό αντίπαλο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς. Με τον Λευτέρη Βελέντζα σε ρόλο υπηρεσιακού κόουτς, έπειτα από την αποχώρηση του Ισίδωρου Σταυριανού, η ομάδα του κέντρου έγινε η πρώτη στη σεζόν που σκόραρε κόντρα στην Κηφισιά, με κεφαλιά του Πανουργιά στο 78’.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τασιούλης, Καμί, Χατζηλάμπρος, Κατσούλης, Ζαχάρος, Πανουργιάς, Βενάρδος, Κυριαζής, Τσιάβος, Ζαφειράκης.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Σωτηράκος, Ποζατζίδης (46' Παπασάββας), Σπίνος, Παναγιώτου (68' Σμπώκος), Μαζουλουξής, Ιατρούδης (89' Βαφέας), Καλλέργης, Παυλάκης, Κουϊρουκίδης (46' Τετέι), Γκίνη (69' Ταλάλ).