Super League 2: Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ 0-2: Εύκολα οι «βυσσινί» στη Φιλιππούπολη

Η ΑΕΛ κέρδισε εύκολα στην Φιλιππούπολη τον συμπολίτη Απόλλωνα Λάρισας (0-2) και παραμένει στο κυνήγι της πρωτιάς στον βόρειο όμιλο της Super League 2

Super League 2: Απόλλων Λάρισας – ΑΕΛ 0-2: Εύκολα οι «βυσσινί» στη Φιλιππούπολη

Το ντέρμπι της Λάρισας που έγινε στην Φιλιππούπολη ανέδειξε νικήτρια, την ποιοτικά ανώτερη ΑΕΛ επί του γηπεδούχου Απόλλωνα (0-2). Οι «βυσσινί» ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στα γκολ του Πεντρόσο (33’) και του Όγκμποε (60’). Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς για την ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη, που με εννιά βαθμούς βρίσκονται έναν πόντο πίσω από τον ΠΑΟΚ Β’.

Όσο για τον Απόλλωνα, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις δύο συνεχόμενες νίκες και παρά την προσπάθεια να σταθεί ανταγωνιστικά σε έναν ανώτερο αντίπαλο, αλλά μόλις δέχθηκε το δεύτερο γκολ ουσιαστικά σταμάτησε την προσπάθεια ικαι αποδέχθηκε την ήττα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μέλι, Λούκας Γκαρσία, Σιατραβάνης, Σταματής, Γιαννίτσης, Λίταινας, Καλούσης, Χαλατσής (46’ Κοτσανούλης), Ντ’ Αγκοστίνο, Ζαχαράκης, Κλιγγόπουλος.

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας (75’ Μαυριάς), Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Όγκμποε (86’ λ.τ Τσουμάνης), Πεντρόσο, Νικολιάς (43’ λ.τ Νίνο).