Super League 2: Διπλό στο Πολύκαστρο και πρωτιά για τον ΠΑΟΚ Β’

Ο ΠΑΟΚ Β’ επικράτησε στο Πολύκαστρο του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου (2-1) και ανέβηκε στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Super League 2

Super League 2: Διπλό στο Πολύκαστρο και πρωτιά για τον ΠΑΟΚ Β’

Την δυναμική που τον χαρακτηρίζει στη φετινή περίοδο επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ Β', καθώς επικράτησε και στο Πολύκαστρο του τυπικά γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου (1-2). Ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που όμως έγινε στον νομό Κιλκίς και οι μαυρόασπροι πανηγύρισαν το διπλό χάρη σε δύο γκολ του Μπράντονιτς (37', 55').

Με επτά πόντους σε τρία ματς η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία οδηγεί την κούρσα στον βόρειο όμιλο της Super League 2, έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Αντίθετα, η ομάδα της Καλαμαριάς, για την οποία μείωσε ο Καλογέρης (87'), υπέστη και δεύτερη εντός έδρας ήττα έπειτα από αυτήν της πρεμιέρας κόντρας τον Διαγόρα Ρόδου (0-1), όταν τότε είχε αγωνιστεί στην Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πίτκας, Πάθι, Μουμίν, Φράγκος (62′ Σαμπανίδης), Καλαϊτζίδης (46′ Λαμπίρης), Αμπουντού, Κωστίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης (76′ λ.τ Δαλιανόπουλος), Εσάλο (39′ Αραβίδης), Εσούμα.

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Μορικέλι, Μιχαηλίδης (63′ Γιαξής), Κιτσάκης, Τσοπούρογλου, Δαρέλας, Γρόσδης (63′ Νινούα), Μπράντονιτς (72′ Τζίμας), Σπυράκος (46′ Σμυρλής), Χατζηστραβός (46′ λ.τ Μελετίδης), Πανίδης.