Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1: Όρθια η ομάδα της Ηγουμενίτσας στις Σέρρες

Ο Θεσπρωτός πήρε την ισοπαλία στις Σέρρες (1-1), κόντρα σε έναν από τους διεκδικητές της ανόδου στην πρεμιέρα της Super League 2, τον Πανσερραϊκό του Δημήτρη Ελευθερόπουλου

Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός 1-1: Όρθια η ομάδα της Ηγουμενίτσας στις Σέρρες

Με μεγάλες φιλοδοξίες ξεκίνησε την σεζόν στη Super League 2 ο Πανσερραϊκός, αλλά η πρεμιέρα κόντρα στον Θεσπρωτό κάθε άλλο παρά απλή υπόθεση αποδείχθηκε για την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι τoυ Χουάν Ραμόν Ρότσα με όπλα την εμπειρία και την τακτική συγκέντρωση στάθηκαν ανταγωνιστικά σε μια πολύ δύσκολη έδρα, προηγήθηκαν με τον Δρίτσα στο 68’ και θα μπορούσαν να φύγουν ακόμα και με το διπλό από τις Σέρρες, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Σαΐντ με πέναλτι στο 80’. Δοκάρια είχαν για τον Θεσπρωτό ο Βασιλάκης (4’) και ο Δρίτσας στο 25’ και για τον Πανσερραϊκό ο Καρασαλίδης 65’.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννίκογλου, Δεληγιαννίδης (72′ Ζέρης), Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Σιόντης (76′ Στίνα), Σοφιανός, Ανάκογλου (65′ Κατσαντώνης), Μούργος (76′ Μυστακίδης), Κανίς, Σαΐντ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Τσιμόπουλος, Γώγος, Βασιλάκης, Βαλέντε, Ρίζος, Μπίκας (65′ Λύγκας), Κωνσταντίνου, Μίγγος, Διγκόζης (82′ Πανταζέλος), Δρίτσας, Μπονίγια.