Ημέρα αποφάσεων: Την Τρίτη (1/11) κληρώνει για έναρξη Super League 2 και ομίλους στην Γ’ Εθνική

Την Τρίτη (1/11) αναμένονται οι καθοριστικές αποφάσεις για την έναρξη - ή όχι- της Super League 2 και τον καθορισμό των ομίλων στην Γ’ Εθνική

Ημέρα αποφάσεων: Την Τρίτη (1/11) κληρώνει για έναρξη Super League 2 και ομίλους στην Γ’ Εθνική

Την Τρίτη (1/11) θα κριθεί η τύχη των πολύπαθων πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Γ’ Εθνικής που ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει στη χώρα μας. Σε ό, τι αφορά την Β’ Εθνική, θα διεξαχθεί έκτακτο Δ. Σ., όπου θα αποφασιστεί αν θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο (5-6/11) ή θα λάβει χώρα και... τέταρτη αναβολή, για τις 13 Νοεμβρίου, αφού ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Όλα θα κριθούν σε σχετική ψηφοφορία και σύμφωνα με πληροφορίες οι ομάδες που ζητούν νέα αναβολή διατηρούν ισχνή πλειοψηφία !

Στη Γ’ Εθνική οι «ζυμώσεις» και αντιπαραθέσεις συλλόγων και Ενώσεων σχετικά με τον καταρτισμό των ομίλων καλά κρατούν. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη (1/11) με την προοπτική να ανακοινώσει αυτήν την φορά απόφαση. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πρωτάθλημα σε πέντε ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια και 14 ομάδες σε καθέναν από αυτούς. Η έναρξη της Γ΄ Εθνικής έχει προγραμματιστεί για τις 13 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση είναι πιθανό να γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ίσως την Παρασκευή (4/11).