Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-1: Φιλική ισοπαλία στην Αγυιά

Σε φιλικό ματς που έγινε στην Αγυιά της Πάτρας, Παναχαϊκή και Ολυμπιακός Β’ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός Β’ 1-1: Φιλική ισοπαλία στην Αγυιά

Την πρόβα τζενεράλε για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 έκαναν η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός Β’. Οι δύο ομάδες που θα συμμετάσχουν στον νότιο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 δείχνοντας με την απόδοσή τους πως είναι έτοιμες για την πρεμιέρα.

Το ματς αυτό σηματοδότησε και την επάνοδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, όπου ολοκληρώθηκαν τα έργα ανακατασκευής. Το σκορ άνοιξε στο 21’ για τους Αχαιούς ο Τσιάρας, ενώ για τους «ερυθρόλευκους» ισοφάρισε ο Βοΐλης στο 42’. Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρέταξε ουσιαστικά δύο ενδεκάδες για την Παναχαϊκή, ενώ ο Γιάννης Οκκάς στον Ολυμπιακό Β’ έκανε λιγότερες αλλαγές.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Χ. Θεοδωράκης, Στεργίδης (89' Λιοφάγος), Λιποράσε (46' Τοπάλ), Λαρέα (70' Δ. Θεοδωράκης), Τσακμάκης (46' Ρουγκάλας), Τσιάρας (89' Χαντί), Κωνσταντακόπουλος, Κέρι (46' Λινάρδος), Μπουρλάκης (60' Τριμμάτης), Ν. Καρακλάιτς (46' Π. Καρακλάιτς), Μυτίδης (66' Μαραθωνίτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Στουρνάρας (60' Νίκας), Κατσουλίδης, Καλογερόπουλος, Χρυσόπουλος (70' Κεραμιδάς), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής (57' Λιάτσος), Συρμής (46' Κάντο), Κωστή, Μαρίνος (46' Ιμπαγάσα), Τσέλιος (57' Σαπουντζής), Βοΐλης.