Super League 2: Το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοέμβρη ξεκινά το πρωτάθλημα!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την Τετάρτη (12/10) την έναρξη του νέου πρωταθλήματοςτο Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου.

Super League 2: Το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοέμβρη ξεκινά το πρωτάθλημα!

Τέταρτη και ...φαρμακερή;

Όπως και να' χει οι ιθύνοντες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας της χώρας αποφάσισαν κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της Super League 2 που διεξήχθη την Τετάρτη (12/10) την έναρξη του νέου πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 5/6 Νοεμβρίου.

Άλλωστε πριν από τις 25 Οκτωβρίου η ΕΕΑ δεν μπορούσε να ελέγξει τους φακέλους των τριών ομάδων που πήραν τελευταίες το εισιτήριο για τη Superleague 2, συγκεκριμένα του ΠΑΟ Ρουφ, της Ηλιούπολης και του Ηρακλή Λάρισας.

Είναι η 4η ημερομηνία που ορίζει για την σέντρα της κατηγορίας η διοργανώτρια μετά τις 11/09, 25/09 και 16/10 που παρήλθαν άκαρπες...

Στο Δ.Σ. εξάλλου, έγινε δεκτό το αίτημα του Διαγόρα Ρόδου να πάει στον Βόρειο Όμιλο, καλύπτοντας το κενό της Ξάνθης και στη συνέχεια έγινε κλήρωση και η Ηλιούπολη πήρε τη θέση της ομάδας της Ρόδου στον Νότιο Όμιλο, με τον ΠΑΟ Ρουφ να παίρνει εκείνη του Εργοτέλη.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της Super League 2

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, το οποίο έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1) Μετά τη γνωστοποίηση από την ΕΠΟ για τον προβιβασμό των τριών ομάδων από τη Γ Εθνική και την ενημέρωση της Ε.Ε.Α. για τον έλεγχο φακέλων των νέων μελών, αναβάλλει την έναρξη του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 για τις 6 Νοεμβρίου 2022.

2) Κατόπιν αιτήματος της ίδιας ΠΑΕ και ομόφωνης ψήφισής του από το σώμα, η ΠΑΕ Διαγόρας θα αγωνίζεται στην τρέχουσα περίοδο, στον Α Όμιλο του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2 ακολουθώντας το πρόγραμμα της ΠΑΕ Ξάνθη που αποχώρησε.

3) Ο Ηρακλής Λάρισας που θα αγωνιστεί επίσης στον Α Όμιλο, θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Εκπροσώπου Γ Εθνικής, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας.

4) Για τον Β Όμιλο και σε κλήρωση που διεξήχθη στο συμβούλιο ανάμεσα στους προβιβασθέντες από τη Γ Εθνική, η Ηλιούπολη θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ΠΑΕ Διαγόρας ενώ ο ΠΑΟ Ρουφ της ΠΑΕ Εργοτέλης που αποχώρησε.

5) Το πρωτάθλημα της Κ19 θα ξεκινήσει επίσης στις 6 Νοεμβρίου 2022, χωρισμένο στους υπάρχοντες δυο ομίλους και ακολουθώντας το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Πλέον οι δύο όμιλοι διαμορφώνονται ως εξής:

ΒΟΡΡΑΣ: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, Αν.Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας, Διαγόρας

ΝΟΤΟΣ: Χανιά, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Ηλιούπολη, ΠΑΟ Ρουφ.