ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Σφράγισε τη Ριζούπολη ο Ερασιτέχνης, άλλαξε τις κλειδαριές»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (14/9) το πρωί, ο Ερασιτέχνης σφράγισε το γήπεδο της Ριζούπολης. 

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: «Σφράγισε τη Ριζούπολη ο Ερασιτέχνης, άλλαξε τις κλειδαριές»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

«Σήμερα (14/9/2022) το πρωί ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης, σφράγισε το γήπεδο με δικαστικό επιμελητή και άλλαξε τις κλειδαριές του γηπέδου της Ριζούπολης, στερώντας από την ΠΑΕ Απόλλων τους αναγκαίους και προβλεπόμενους από τον Αθλητικό Νόμο χώρους και αθλητικές εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις και τους αγώνες της, φιλικούς και επίσημους.

Είναι ακόμα μία ενέργεια για να αναγκάσουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις τους και να εκδιώξουν τους σημερινούς μετόχους της ομάδας, ώστε στη συνέχεια να δώσουν τις μετοχές της ΠΑΕ σε φιλικά προσκείμενο σε αυτούς παράγοντα - χρηματοδότη τμήματος του Ερασιτέχνη.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ξεκινά άμεσα τις επιβεβλημένες πλέον νομικές ενέργειες και συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ., στο οποίο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την ασφυξία που προσπαθούν να οδηγήσουν την ομάδα, ο κ. Καταβέλος, ο κ. Παπαγεωργίου και λοιποί συνεργάτες τους...

Ενδεικτικό των ενεργειών – προθέσεων τους είναι ότι αύριο (15 Σεπτεμβρίου) τελευταία ημερομηνία μεταγραφών, οι κύριοι αυτοί επιχειρούν να πετάξουν την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης από τα γραφεία της στο γήπεδο, προκειμένου να μην μπορεί να ολοκληρώσει τις κινήσεις για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού της. Κάτι το οποίο θα αποτύχουν να πραγματοποιήσουν…».