Επίσημο: Στον Μακεδονικό ο Άνχελ Σάντσεθ Αρέβαλο

Ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός Άνχελ Σάντσεθ Αρέβαλο, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό

Επίσημο: Στον Μακεδονικό ο Άνχελ Σάντσεθ Αρέβαλο

Στον Μακεδονικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άνχελ Σάντσεθ Αρέβαλο. Ο 24χρονος Ισπανός επιθετικός υπέγραψε και ανακοινώθηκε.

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άνχελ Σάντσεθ Αρέβαλο!

Ο 24χρονος (13/08/1998) Ισπανός ακραίος επιθετικός αποχωρίζεται για πρώτη φορά την πατρίδα του, υπογράφοντας στον Μακεδονικό. Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομών της Αλκορκόν, προωθούμενος και στην Αλκορκόν Β (5η κατηγορία Ισπανίας) το 2017. Το 2018 υπέγραψε στην Χετάφε Β, πραγματοποιώντας μια τριετή θητεία στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και φορώντας στην τελευταία του σεζόν και το περιβραχιόνιο του αρχηγού! Ακολούθησε η μετακίνηση του στην Ουρσάρια και τη Σάνσε, πριν πάρει το αεροπλάνο για το «Μακεδονία» προκειμένου να αγωνιστεί στην Betsson Super League 2 με τη φανέλα του Μακεδονικού!

Η ταχύτητα, η τεχνική κατάρτιση του και η τακτική παιδεία με την οποία γαλουχήθηκε στον ισπανικό ποδοσφαιρικό κόσμο, αποτελούν προτερήματα του Σάντσεθ που ο Γιώργος Αμανατίδης και οι συνεργάτες του προσμένουν να αξιοποιήσουν στο γήπεδο!

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Άνχελ στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία!», αναφέρει η ανακοίνωση του Μακεδονικού.