Χανιά: Νέος προπονητής ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι ο νέος τεχνικός των Χανίων

Χανιά: Νέος προπονητής ο Σπύρος Μπαξεβάνος

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Σπύρο Μπαξεβάνο ως νέο προπονητή, ανακοίνωσε η ομάδα των Χανίων. Ο Έλληνας τεχνικός μαζί του θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Νίκο Μαναρώλη και προπονητή τερματοφυλάκων, τον Γιάννη Μπακόπουλο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Σπύρο Μπαξεβάνο, ο οποίος επιστρέφει στον τόπο μας έπειτα από το επιτυχημένο πέρασμά του (2013-2017). Ως προπονητής του Κισσαμικού οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου στη Γ’ Εθνική και στην ιστορική άνοδο στη Football League τη σεζόν 2014-15. Εχει εργαστεί ακόμη σε Ομόνοια Αραδίππου, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Αγία Νάπα, Παναιγιάλειο, Αναγέννηση Επανομής, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ζάκυνθο, Θερμαϊκό και Μακεδονικό.

Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Χανιώτης προπονητής Νίκος Μαναρώλης, που είχε τον ίδιο ρόλο και σε Ολυμπιακό Βόλου, Τρίκαλα και ΟΦ Ιεράπετρας. Εχει εργαστεί ακόμη σε Αρη Σούδας, Πλατανιά, Κ20 και Κ17 Πλατανιά και σε τοπικό επίπεδο σε Κισσαμικό (2008-2010), Ροδωπού και Ασπίδα Ναυστάθμου Κρήτης.

Νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Γιάννης Μπακόπουλος, με θητεία σε εθνικές κατηγορίες σε Επισκοπή, ΑΟ Χανιά, ΟΦΗ, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Εργοτέλη, Ρεθυμνιακό και σε τοπικό επίπεδο σε Αστέρα Ρεθύμνου, ΟΦ Αρμένων και Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ρεθύμνου».