Η ΑΕΛ θα τιμήσει Κοτσώλη στο Σαββατιάτικο (03/09) φιλικό με την Κηφισιά

Κατά τη διάρκεια του Σαββατιάτικου φιλικού προετοιμασίας με την Κηφισιά η ΑΕΛ έκανε γνωστό ότι θα τιμήσει τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας των Βορείων Προαστίων, Στέφανο Κοτσόλη, για την προσφορά του στους «βυσσινί»

Η ΑΕΛ θα τιμήσει Κοτσώλη στο Σαββατιάτικο (03/09) φιλικό με την Κηφισιά

Δεν θα είναι μόνο ένα φιλικό για την εξαγωγή συμπερασμάτων των προπονητών των δύο ομάδων ενόψει του επικείμενου πρωταθλήματος της Super League 2 το Σαββατιάτικο (03/09) μεταξύ ΑΕΛ και Κηφισιάς.

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν ότι στο περιθώριο του θα τιμήσουν τον Στέφανο Κοτσόλη για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της ομάδας των βορείων προαστίων είχε φορέσει τα γάντια των Λαρισαίων, υπερασπιζόμενος την εστία τους, για τέσσερα χρόνια, από το 2005 ως το 2009.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Όπως είναι ήδη γνωστό, αύριο Σάββατο στις 6 μ.μ. η ομάδα μας φιλοξενεί στο στάδιο Αλκαζάρ την Α.Ε.Κηφισιάς, ομάδα του Νοτίου Ομίλου της SL2, της οποίας τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην διεθνής τερματοφύλακάς μας, Στέφανος Κοτσόλης.

Με αφορμή την παρουσία του Στέφανου Κοτσόλη μετά από χρόνια στο στάδιο Αλκαζάρ, η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωστοποιεί την απόφασή της να τιμήσει πριν την έναρξη του αγώνα τον γκολκίπερ της Κυπελλούχου Ελλάδος ΑΕΛ του 2007, για την προσφορά του στην ομάδα κατά την χρονική περίοδο 2005-09».