ΑΕΛ: Στο Καρπενήσι ως τις 26 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Η ΑΕΛ βρίσκεται στο Καρεπενήσι όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

ΑΕΛ: Στο Καρπενήσι ως τις 26 Αυγούστου για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Μάλιστα στο πρώτο της φιλικό η ΑΕΛ νίκησε με 1-0 τον Αιολικό με σκόρερ τον Κώστα Παπαγεωργίου, σε αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κώστα Θεοδωρόπουλος, Στέφανος Σουλούκος, Λάμπρος Αντωνόπουλος, Νίκος Γιώτας

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Θανάσης Παπαγεωργίου, Θεοχάρης Ηλιάδης, Νίκος Γκοτζαμανίδης, Γιώργος Μαϊδανός, Μαξίμ Μαξιμένκο, Πέτρος Καλουτσικίδης (υπό απόκτηση), Άγγελος Γωγουβίτης (υπό απόκτηση)

ΜΕΣΟΙ

Ηρακλής Γαρουφαλιάς, Κώστας Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Παναγιώτης Νινίκας, Μάρκος Νίνο, Δημήτρης Μιλτιάδης, Δημήτρης Μαυριάς, Αργύρης Κούκος, Κώστας Πλέγας (υπό απόκτηση), Δημήτρης Θωμαϊδης (υπό απόκτηση)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Μάριος Όγκμποε, Κριστιάν Κούστα, Μιχάλης Τσουμάνης, Σπύρος Γλυνός, Νίκος Βλιώρας, Κυριάκος Ζησούλης

Επικεφαλής της αποστολής έχει τεθεί ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Τάσος Βενέτης.

Επιπλέον, η ΑΕΛ έκανε γνωστά τα ακόλουθα:

Α) Με τη σύμφωνη γνώμη τεχνικής διεύθυνσης και προπονητικού επιτελείου, η ΠΑΕ ΑΕΛ προτίθεται να προχωρήσει σε δανεισμό σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών, των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών Αποστόλη Κοτσιανούλη, Λάμπρου Αγγελούλη, Γιώργου Ζαχαράκη, Γιώργου Δάκτυλα και Φαμπιάν Τσέλα.

Η απόφαση ελήφθη καθώς εκτιμήθηκε η ανάγκη πλήρους αγωνιστικής συμμετοχής των προαναφερομένων σε πρωτάθλημα αντίστοιχης ανταγωνιστικότητας, για την ταχύτερη εξέλιξη των ιδίων και την ασφαλέστερη αξιολόγησή τους.

Β) Οι ποδοσφαιριστές Παντελής Θεολόγου και Ορέστης Γρηγορόπουλος, βρίσκονται σε συζητήσεις με την διοίκηση για την συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.