Ολυμπιακός Β’: Φιλική ισοπαλία (1-1) με την Καλαμάτα

Ισόπαλος (1-1) ο Ολυμπιακός Β’ με αντίπαλο την Καλαμάτα σε φιλικό αγώνα στο Καρπενήσι

Ολυμπιακός Β’: Φιλική ισοπαλία (1-1) με την Καλαμάτα

Στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός Β’ έδωσε το τρίτο του φιλικό στο Καρπενήσι, όπου αντιμετώπισε την Καλαμάτα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν 1-1 απέναντι σε μία ομάδα την οποία θα βρουν και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στον αγώνα ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Αλίμπε, ενώ είχε και άλλες ευκαιρίες για να σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ, πραγματοποιώντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Η Καλαμάτα κατάφερε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου μέρους της αναμέτρησης με τον Ρόβα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό της ομάδας του Πειραιά στο Καρπενήσι, μετά τις δύο νίκες με Αιολικό και Ομόνοια Αραδίππου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Ντόη, Κωστή, Κεϊτά, Μαρίνος, Αλίμπε, Βοΐλης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Καρανάτσιος, Μαυρουδής, Νταμπό, Βλαχομήτρος, Μπα, Ιμπαγάσα, Αλίγιαγκιτς, Καράκουτης.

Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Γκρόζντανιτς, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Τάτος, Πασάς, Λούκαστσικ. Επαιξαν και οι Μέντες, Μπέριος , Πολίτης, Μπενίτεζ, Κόκκορης, Βασιλόγιαννης, Μπόρχες, Αρναρέλλης, Ρόβας.