Επίσημο: Ο Κοτταρίδης στον Μακεδονικό

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, Σάββας Κοτταρίδης υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον Μακεδονικό

Επίσημο: Ο Κοτταρίδης στον Μακεδονικό

Παίκτης του Μακεδονικού και επίσημα ο Σάββας Κοτταρίδης.

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Κοτταρίδη!

Ο 23χρονος (04/03/1999) κεντρικός αμυντικός πρόκειται για έναν φύσει ηγέτη, ιδιότητα που απέδειξε τα τελευταία χρόνια και στο χορτάρι, φορώντας τη φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης. Με τους «Πόντιους», ο Κοτταρίδης τερμάτισε στην τρίτη θέση του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν σηκώνοντας στον ουρανό της Κοζάνης το Κύπελλο της τοπικής ΕΠΣ, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ (2-1) του τελικού κόντρα στην FC Κοζάνη!

Έχοντας ξεκινήσει το ανδρικό ποδόσφαιρο ανήλικος ακόμα από τον Μακεδονικό Κοζάνης, ο Κοτταρίδης μεταπήδησε στην FC Κοζάνη το 2017 σε ηλικία 18 ετών και το 2019 υπέγραψε στην ΑΕΠ, με την οποία αγωνίστηκε μάλιστα ως βασικός σε επίπεδο Football League τη σεζόν 2020/21.

Φέτος, για πρώτη φορά αφήνει το νομό και κάνει το μεγαλύτερο έως τώρα βήμα της καριέρας του, προσδοκώντας να αποδείξει με τη φανέλα του Μακεδονικού στην Betsson Super League 2 ότι το γήπεδο του ανήκει! Ο Μακεδονικός εντάσσει στις τάξεις του έναν ακόμη ποδοσφαιριστή ηγέτη.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Σάββα στις τάξεις της μεγάλης πράσινης οικογένειας και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία στα πράσινα!».