Ολυμπιακός: Νέα νίκη για την Β' ομάδα με Ντιμπί Κεϊτά και Αλίγιαγκιτς

Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε και στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, με τους Ντιμπί Κεϊτά και Ντένις Αλίγιαγκιτς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. 

Ολυμπιακός: Νέα νίκη για την Β' ομάδα με Ντιμπί Κεϊτά και Αλίγιαγκιτς

Η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την Ομόνοια Αραδίππου στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, και επικράτησε με 2-1 με τους Ντένις Αλίγιαγκιτς και Ντιμπί Κεϊτά να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, χάρη στο τέρμα του Καλογερόπουλου με κεφαλιά, ενώ το 2-0 πέτυχε με πλασέ ο Βοΐλης. Η Ομόνοια Αραδίππου κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο.

Το επόμενο και τελευταίο φιλικό ματς του Ολυμπιακού Β' στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη (10/8), στις 19:00, με αντίπαλο την Καλαμάτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Νταμπό, Κωστή, Μαρίνος, Σέντρικ και Βοΐλης, ενώ έπαιξαν και οι Έξαρχος, Ντόη, Κεραμίδας, Αλ Καχτάνι, Βλαχομήτρος, Κουτσίδης, Μπα, Σαπουντζής, Αλ Μασάρι, Αλίγιαγκιτς και Κεϊτά.