Βέροια: Επισημοποίηση της αποχώρησης της οικογένειας Μπίκα από τη διοίκηση!

Η οικογένεια Μπίκα. που μετά την ήττα της Βέροιας στα μπαράζ με την Λαμία, είχε εκφράσει τάσεις φυγής ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τα διοικητικά δηλώνοντας «αηδιασμένη από το τοξικό περιβάλλον»

Βέροια: Επισημοποίηση της αποχώρησης της οικογένειας Μπίκα από τη διοίκηση!

Στην συνένευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αχιλλέας Μπίκας την Πέμπτη (30/06) ανακοίνωσε εκείνο που είχε αφήσει να διαφανεί μετά την ήττα στα μπαράζ με την Λαμία (και φοβόταν η φίλαθλη κοινή γνώμη της Βέροιας...) ότι θα αποχωρήσει η οικογένεια του από την ομάδα της πρωτεύουσας της Ημαθίας

Όπως έκανε γνωστό μεταξύ άλλων η διοίκηση θα δώσει «10 ημέρες διορία σε οποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές της» αποκαλούμενης από τους φίλους της «Βασίλισσας του βορρά»

Όσο για το λόγο της αποχώρησης του ίδιου και της οικογένειας του είπε ο δ/νων σύμβουλος της Βεροιώτικης ΠΑΕ:

«Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο σε ένα τετοιο τοξικό περιβάλλον...»

Σημείωσε επίσης ότι «θα είμαστε δίπλα χορηγικά σε όποιον αναλάβει την ομάδα», ενώ για τις ακαδημίες τόνισε ότι θα παραμείνουν στην δικαιοδοσία της ΠΑΕ εκτός αν βρεθεί κάποιος αξιόλογος επενδυτής.

Ακολούθως σημείωσε ότι για το φετινό «κατάντημα» που ανέβηκε μόλις μία ομάδα από την SL2 ανέφερε ότι αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ.

Όπως είπε το ποδοσφαιρικό τμήμα ενημερώθηκε την Τετάρτη (29/6) για την αποχώρηση της διοίκησης, ενώ για τον Γιάννη Πασά ότι έλαβε ειδική άδεια για να μιλήσει με άλλη ομαδα.

Για να καταλήξει:

«'Οσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να το δειξουν έμπρακτα, να βοηθήσει όλος ο νομός. Η ομάδα έχει φτιάξει σημαντικό brand name ενώ τα έσοδα ανέρχονται στα 350χιλ ευρω και είναι σημαντικά για το νέο επενδυτή...»