Νέο νυστέρι για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς!

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε  από ένα ρόβλημα στους συνδέσμους της ποδοκνημικής, υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση.

Νέο νυστέρι για τον Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς!

Για δεύτερη φορά σε διάστημα μερικών μόνο μηνών ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς πέρασε την πύλη του χειρουργείου και βρέθηκε κάτω από το νυστέρι...

Ο, αρκετά άτυχος, Βόσνιος μέσος, λόγω ενός προβλήματος που προέκυψε από ένα διάστρεμμα που είχε υποστεί, πραγματοποίησε επέμβαση καθαρισμού στην ποδοκνημική στα μισά της σεζόν.

Ωστόσο, ο 23χρονος δεν κατάφερε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν, πραγματοποιώντας μόλις επτά συμμετοχές.

Το πρόβλημα, όπως φαίνεται, συνέχιζε να τον ταλαιπωρεί με συνέπεια να αποφασιστεί δεύτερο χειρουργείο αρθροσκοπικού καθαρισμού στους συνδέσμους, στο οποίο και υποβλήθηκε από τον Παντελή Νικολάου, αλλά και με τη συνδρομή του Ισπανού χειρούργου Ζόρντι Βέγκα.

Πλέον θα ξεκινήσει αποκατάσταση με την ελπίδα οι ενοχλήσεις να έχουν εξαφανιστεί και να μπορεί να επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία έξι μηνών.