Βέροια: Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητά επικύρωση της βαθμολογίας της Super League

Η ΠΑΕ Βέροια προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητά την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League.

Βέροια: Προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητά επικύρωση της βαθμολογίας της Super League

Η Βέροια ζητά την ακύρωση της απόφασης της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των playouts με προσφυγή της στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

«Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγε η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια καταθέτοντας αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης του Δ.Σ. της SL1, “περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 για πρωτάθλημα της Super League 1”.

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια διά του νομικού της επιτελείου, αναπτύσσει την επιχειρηματολογία της και ασκώντας τα δικαιώματά της έχοντας άμεσο έννομο συμφέρον, ζητεί από την ΕΠΟ:

•Να ακυρωθεί η από 19/05/2022 απόφαση του Δ.Σ. της Super League περί μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play-outs.

•Να επικυρωθεί η τελική βαθμολογία των αγώνων play-outs ή όπως άμεσα συγκληθεί το Δ.Σ. της Super League 1 προς τη νόμιμη επικύρωση αυτής», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βέροια.

Η Βέροια περιμένει τον ορισμό των μπαράζ, όπου και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα παίξει με τη Λαμία. Βέβαια από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Παναιτωλικό και δεν υπάρχει απόφαση, τα μπαράζ πάνω πιο πίσω κι αυτό, όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει έναν εκνευρισμό στις τάξεις της ομάδας της Ημαθίας.