Ζάκυνθος: Αποχώρησε ο μεγαλομέτοχος, Στέλιος Γούναρης, «ακέφαλοι» οδεύουν οι νησιώτες στην Γ’ Εθνική

Αποχώρησε έπειτα από 15 χρόνια από την ηγεσία της Ζακύνθου ο Στέλιος Γούναρης. «Ακέφαλοι» οι Νησιώτες οδεύουν στην Γ’ Εθνική

Ζάκυνθος: Αποχώρησε ο μεγαλομέτοχος, Στέλιος Γούναρης, «ακέφαλοι» οδεύουν οι νησιώτες στην Γ’ Εθνική

Στο πνευματικό κέντρο Ζακύνθου διεξήχθη η γενική συνέλευση του συλλόγου. Εκεί παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, αλλά και οι επιτελείς των «γαλαζοκίτρινων», από τους οποίους όλοι ανέμεναν να τοποθετηθούν για τις προθέσεις τους. Τόσο ο Στέλιος Γούναρης, όσο και ο Διονύσης Κορωνιός επισημοποίησαν την αποχώρηση από τα κοινά της ΠΑΕ.

Ο Γούναρης έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια, ο Κορωνιός, βασικός συμπαίκτης την τελευταία δεκαετία και πλέον η ομάδα μένει «ακέφαλη» για τη συνέχεια. Ο Γούναρης στην σχετική ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Σήκωσα επί 15 συναπτά έτη τον σταυρό αυτής της ομάδας. Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Όλα αυτά τα χρόνια, έβαλα πάνω από 1.500.000 εκατομμύριο προσωπικά χρήματα στην ομάδα. Είμαι περήφανος για τον σύλλογο μας, για την τιμιότητά του και περήφανος για αυτό τον λαό. Και να είναι περήφανοι όλοι οι ζακυνθινοί και οι ζακυνθινές για αυτό που πετύχαμε. Η σημαία της ομάδας θα κυματίζει πάντα ψηλά».

Σε ό, τι αφορά την επόμενη ημέρα, δεν εκφράστηκε δημόσια η επιθυμία από οποιονδήποτε για να αναλάβει τα ηνία. Θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι τον χρόνο να δρομολογήσουν εξελίξεις και να καταθέσουν επίσημες προτάσεις την επόμενη Κυριακή (29/5), οπότε στις 11 το πρωί στον ίδιο χώρο θα γίνει η επαναληπτική γενική συνέλευση με θέμα αποκλειστικά αυτό, το διοικητικό και ιδιοκτησιακό μέλλον της Ζακύνθου.