Λεβαδειακός – Βέροια: Συνελήφθη ο οπαδός για την επίθεση στον Πεταυράκη

Ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σταύρο Πεταυράκη λίγο πριν τη λήξη του μπαράζ στη Λειβαδιά πέρασε σήμερα (16/5) από αυτόφωρο, αλλά θα δικαστεί για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και όχι για βιαιοπραγία

Λεβαδειακός – Βέροια: Συνελήφθη ο οπαδός για την επίθεση στον Πεταυράκη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας Σταύρο Πεταυράκη, στο μπαράζ ανόδου της Super League 2.

Συγκεκριμένα, όταν ο Λεβαδειακός σκόραρε στο 94ο λεπτό και έκανε το 1-0 στις καθυστερήσεις, οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα οι γιατροί να του τοποθετήσουν και κολάρο, ενώ η αναμέτρηση συνεχίστηκε κανονικά.

Από αυτόφωρο πέρασε σήμερα (16/5) ο οπαδός του Λεβαδειακού που φέρεται να χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, στα επεισόδια που έγιναν μετά το γκολ της ομάδας της Βοιωτίας..

Ο οπαδός συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (15/5) και μάλιστα θα δικαστεί με την κατηγορία της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και όχι για βιαιοπραγία.

Για την πράξη που πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.