Λεουτσάκος: «Άδικο να δίνουν μπαράζ οι πρωταθλητές»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Α2/Β’ ΕθνικήςΛεωνίδας Λεουτσάκος, αναφέρθηκε στην αδικία του να δίνουν μπαράζ ανόδου οι πρωταθλητές της Super League 2

Λεουτσάκος: «Άδικο να δίνουν μπαράζ οι πρωταθλητές»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Α2/Β’ Εθνικής Λεωνίδας Λεουτσάκος ήταν παρών στο πρώτο ματς μπαράζ ανόδου της Super League 2, ανάμεσα στην Βέροια και τον Λεβαδειακό, ενώ θα βρίσκεται και στην Λιβαδειά την Κυριακή (15/5) για την ρεβάνς. Κάνοντας την αποτίμηση του πρώτου ματς, ο ισχυρός άνδρας της Λίγκας εξέφρασε για μια ακόμα φορά την αντίθεσή του στο γεγονός πως πρωταθλήτριες ομάδες δεν διασφαλίζουν άμεσα την άνοδο, αλλά μπαίνουν σε αυτήν την ψυχοφθόρα διαδικασία:

«Θεωρώ ότι είναι άδικο, να είναι δύο ομάδες πρωταθλήτριες και να ανεβαίνει σίγουρα μόνο η μία. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες, οι οποίες έπαιξαν στο πρωτάθλημα και βρισκόμαστε τώρα αισίως εδώ. Ήταν όντως ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Θα προσπαθήσουμε εκ νέου να βελτιωθεί αυτή η αδικία και να μην μπαίνουν σε διαδικασίες μπαράζ οι δύο πρωταθλητές.

Συγχαρητήρια στις ομάδες της Βέροιας και του Λεβαδειακού που αποδείξανε και μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι αξίζουν. Είναι ένας όμορφος θεσμός, το είδε όλος ο κόσμος και το ευχαριστήθηκε. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, φύγανε όλοι αγκαλιασμένοι. Θεωρώ ότι και ο κόσμος βοήθησε πολύ για να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι.

Υπάρχει ακόμη ένα ματς. Θα δούμε και ποια ομάδα θα μείνει για να πάει και στο επόμενο μπαράζ με τις ομάδες της Super League. Θέλω να πιστεύω ότι από εμάς θα είναι και η άλλη ομάδα που θα ανέβει».