Βέροια – Λεβαδειακός 0-1: Προβάδισμα ανόδου στη Super League για τους Βοιωτούς (Highlights)

Ο Λεβαδειακός κέρδισε στην Βέροια (1-0) και πήρε προβάδισμα ανόδου για την Super League. Την επόμενη Κυριακή (15/2) η ρεβάνς στην Βοιωτία

Βέροια – Λεβαδειακός 0-1: Προβάδισμα ανόδου στη Super League για τους Βοιωτούς (Highlights)

Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο από τους δύο αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Super League που έγινε στην Βέροια. Στην πόλη της Ημαθίας οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 και πήραν προβάδισμα ανόδου ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την επόμενη Κυριακή (15/5) στην Βοιωτία. Υπενθυμίζουμε πως σε αυτήν την σειρά αγώνων δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Ο νικητής του ζευγαριού θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία και ο ηττημένος θα παίξει διπλούς αγώνες μπαράζ (22/5 και 29/5) με την Λαμία.

Το ματς στην Βέροια κρίθηκε στο 58’, όταν ο Πολέτο αξιοποίησε ασίστ του Μυτίδη και με πλασέ νίκησε τον Βελλίδη (0-1). Η Βέροια ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο τέταρτο του ματς, είχε και ένα καλό δεκάλεπτο στην επανάληψη (70’-80’), αλλά πέραν αυτού ουδέν και ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρματα στο 92’ όταν ο Συμελίδης νικήθηκες στο τετ-α-τετ από τον Βελλίδη.

Ο Βούλγαρος διαιτητής Ζελέζοβ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Γαβριηλίδη, Οικονόμου, Χάμοντ, Συμελίδη, Βρακά.

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (86′ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (66′ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης (66′ Μπλέτσας), Γιακουμάκης, Κάτσε (77′ Πόζογλου), Πασάς (86′ Καπνίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (54′ Συμελίδης), Μεχία, Νίλι (82′ λ.τ Λιάγκας), Πολέττο, Βήχος, Μυτίδης (71′ Δούμτσιος), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (71′ Βρακάς).