Πανσερραϊκός: «Θα λογοδοτήσει ο Χαντιτάγκι»

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στην δήλωση του μεγαλομετόχου της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάγκι περί «απόπειρας δωροδοκίας» στο μεταξύ τους παιχνίδι και προαναγγέλει προσφυγή στις αρμόδιες δικαστικές αρχές

Πανσερραϊκός: «Θα λογοδοτήσει ο Χαντιτάγκι»

Δεν άφησαν αναπάντητη οι επιτελείς του Πανσερραϊκού την δήλωση του μεγαλομετόχου της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάγκι, περί απόπειρας δωροδοκίας στο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι. Οι διοικούντες τα «λιοντάρια» προανείγγηλαν την προσφυγή τους στα αρμόδια δικαστικά όργανα κάνοντας λόφο για «χονδροειδή ψέματα». Η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει:

«Οι απαράδεκτες και ανήθικες σημερινές (02/05) δηλώσεις του μεγαλομετόχου του Α.Ο Καβάλας, δεν δικαιολογούν τον υποβιβασμό της ομάδας του, αντίθετα τον εκθέτουν στον φίλαθλο κόσμο όλης της Ελλάδας. Διότι, χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς κανένα υπόβαθρο, με αυτές τις δημόσιες δηλώσεις, σπιλώνει συνειδήσεις και προσβάλει προσωπικότητες και ιστορικούς συλλόγους.

Αντί να απολογηθεί για τη χθεσινή ήττα της ομάδας του από την Βέροια, την ισοπαλία της Τετάρτης (24/04) εντός έδρας με τον Ηρακλή και την πεντακάθαρή ήττα της από τον Πανσερραϊκό με 2-0, την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική (17/04), αυτός ψάχνει, ετεροχρονισμένα, για… αποδιοπομπαίους τράγους με χονδροειδή ψέματα.

Θα κληθεί όμως σύντομα στον Εισαγγελέα, στα αρμόδια δικαστήρια και στην Επιτροπή Δεοντολογίας Ποδοσφαίρου προκειμένου να λογοδοτήσει για αυτές τις δηλώσεις του. Μήπως και αποκτήσει επίγνωση ότι φιλοξενείται σε μια χώρα που διακατέχεται από νόμους και ηθική!

Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ποτέ δεν ζήτησε βαθμούς και θέσεις που δεν άξιζε, γιατί ο ίδιος πρωτίστως σέβεται τους θεσμούς και την ιστορία του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όποιος κι αν είναι αυτός, να τον σπιλώσει και να τον αμφισβητήσει».