ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 2-2: Εί«Χ»ε απαντήσεις η ομάδα των Βορείων Προαστείων στα «κιτρινόμαυρα» γκολ (hls)

Δύο φορές προηγήθηκε η ΑΕΚ Β' κι ισάριθμες ισοφαρίστηκε (2-2) από την Κηφισιά στο «Σεραφείδειο» στο τελευταίο της ματς για την τρέχουσα σεζόν της Super League 2

ΑΕΚ Β' - Κηφισιά 2-2: Εί«Χ»ε απαντήσεις η ομάδα των Βορείων Προαστείων στα «κιτρινόμαυρα» γκολ (hls)

Mετά την παρθενική ήττα από την Καλλιθέα (0-3) ήρθε κι η πρώτη ισοπαλία στο, νεόδμητο, «Σεραφείδειο» για την ΑΕΚ Β'.

Η ομάδα του Παναγιωτάρα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την σεζόν της στην Super League 2 νικηφόρα: έμεινε στο 2-2 με την Κηφισιά, παρότι προηγήθηκε δις.

Μόλις στο 10' ο Τζούντα Γκαρσία άνοιξε το σκορ, μετά από γύρισμα του Μιτάι, από αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μετά από μερικές χαμένες ευκαιρίες έφτασαν στην ισοφάριση (33') με τον Τετέι, μετά από κόρνερ του Παπασάββα.

Το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνο αφού ο Μπάμπης τράνταξε το δοκάρι (45')

Στην επανάληψη το ματς ήταν ισορροπημένο με τους Μιτάι και Τετέι να φτάνουν κοντά στο γκολ, το οποίο το πέτυχε ο Γιούσης (17ο γκολ του) με πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Σμπώκο (64').

Ωστόσο, τέσσερα λεπτά μετά, η ομάδα των Βορείων Προαστείων (που επίσης προερχόταν από ήττα) ισοφάρισε στο τελικό σκορ με σουτ του Παπασάββα, εκτός περιοχής, που πέρασε τον Μπάμπη.

AEK B' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Κατσίκας, Κορνέζος (λ.τρ. 35' Αρβανίτης, λ.τρ. 52' Μπούσης), Λάτσι, Μιτάι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Ιατρούδης (82' Κοσίδης), Γκαρσία (82' Γεωργέας), Γιούσης, Παρράς (82' Κορομηλάς)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ελευθερόπουλος): Αντωνόπουλος, Αρτυματάς, Σωτηράκος, Σμπώκος (65' Τόλιος) Παυλάκης, Παπασάββας, Παλασέβσκι (72' Ντοριβάλ) Καλλέργης (65' Καραγκούνης) Ρέντζης, Πρίτσας (83' Φερνάντεζ) Τετέι