ΠΑΟΚ Β-ΑΕΛ 2-0: Δικαιώθηκε για το πείσμα του

Ο ΠΑΟΚ Β' νίκησε 2-0 την ΑΕΛ με σκόρερ τους Τάχατο και Χατζηστραβό, ενώ είχε και δοκάρι. Πάλεψαν για την ισοφάριση οι Θεσσαλοί που έχασαν οριστικά την πρωτιά του ομίλου. 

ΠΑΟΚ Β-ΑΕΛ 2-0: Δικαιώθηκε για το πείσμα του

Σε ωραίο και με αρκετές φάσεις παιχνίδι στο γήπεδο του Μακεδονικού, ο ΠΑΟΚ Β νίκησε με 2-0 την ΑΕΛ, η οποία είχε μόνο μαθηματικές ελπίδες για τα μπαράζ και δεν θα είχε τελικά τύχη ακόμη κι αν νικούσε, αφού η Βέροια εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου. Σκόρερ της νίκης ο Τάχατος με ένα καταπληκτικό σουτ στο 55' και ο Χατζηστραβός στο 88'.

Στο 7΄ο Φασίδης από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο στην πρώτη φάση του ματς για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Με την ΑΕΛ να απαντά με χαμένη ευκαιρία του Όγκμποε στο 11'. Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε για αρκετή ώρα κάτι ιδιαίτερο να παρουσιάσει εκ μέρους των δύο πλευρών, αλλά προς το τέλος του ημιχρόνου «άναψε», με τον Τάχατο να έχει μία άστοχη κεφαλιά από καλή θέση στο 34', ενώ στην επόμενη επίθεση για την ΑΕΛ το σουτ του Μαυριά εξουδετερώθηκε από τον Μπαλωμένο. Στο 37' ο Φασίδης από κοντά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει, ενώ στο 39' ο Σαλαμούρας από κοντά σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και ο ΠΑΟΚ Β' είχε την καλύτερη στιγμή για να προηγηθεί! Και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Τσαούση.

Πάλι ο Θεοδωρόπουλος έσωσε την ΑΕΛ στο 50' αποκρούοντας το σουτ του Πανίδη, ενώ στο 52' ο Μπαλωμένος μπλόκαρε το σουτ του Μαυριά. Ο ΠΑΟΚ Β΄ βρήκε το γκολ στο 55' με τον Στάθη Τάχατο με πολύ ωραίο αριστερό σουτ στη γωνία του Θεοδωρόπουλου, αφού πρώτα απέφυγε τον Μαυριά. Με την ΑΕΛ να χάνει αμέσως μετά μεγάλη ευκαιρία με τον Νικολιά για να ισοφαρίσει. Ενώ στο 71' ο Μπαλωμένος απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μαυριά μέσα από την περιοχή. Η ΑΕΛ πάλεψε μέχρι το τέλος για την ισοφάριση, αλλά σε μια κόντρα στο 88' ο Τζίμας νικήθηκε από τον Θεοδωρόπουλο και στην επαναφορά ο Ζήσης Χατζηστραβός με κεφαλιά έκανε το 2-0

Ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης. Κίτρινη κάρτα είδε ο Σαλαμούρας

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας (65' Μελετίδης), Τάχατος (79' Τσοπούρογλου), Φασίδης (65' Τζίμας), Πανίδης (70' Κουλούρης), Σπυρίδης (46' Χατζηστραβός)

ΑΕΛ: Θεοδωρόπουλος, Μαϊδανός (62' Τσέλα), Ηλιάδης, Μαξιμένκο (62' Γρηγορόπουλος), Θ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Ραμίρεζ, Μαυριάς, Νίνο (76' Ζαχαράκης), Όγκμποε (62' Γλυνός)