ΑΕΚ Β’ - Καλλιθέα 0-3: Με εντυπωσιακό Άντονι Μουνιέ διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή

Η Καλλιθέα πέρασε θριαμβευτικά από το «Σεραφείδειο» επικρατώντας με 3-0 της ΑΕΚ Β’ και διατηρώντας μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής στη Super League 2.

ΑΕΚ Β’ - Καλλιθέα 0-3: Με εντυπωσιακό Άντονι Μουνιέ διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες για την κορυφή

Πάρτι έστησε η Καλλιθέα στο «Σεραφείδειο» απέναντι σε μία ΑΕΚ Β’ που δεν μπορούσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να αντιδράσει και υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα στο «Σεραφείδειο». Το τελικό 0-3 φέρει φαρδιά - πλατιά την υπογραφή του Άντονι Μουνιέ και η Καλλιθέα διατήρησε τις μαθηματικές - έστω και λιγοστές - ελπίδες για την κατάκτηση της κορυφής στη Super League 2 (σ.σ. βρίσκεται στο -5 από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό).

O Μουνιέ βρήκε δύο φορές δίχτυα στο 38’ και στο 42’, βάζοντας τέλος στα όποια όνειρα της ΑΕΚ Β’ για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Στο 45’ ο Μουστακόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους γηπεδούχους. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσιντώνης στο 56’.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46’ Μπούσης), Μιτάι, Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78’ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78’ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68’ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77’ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68’ Βογιατζής), Μουνιέ (62’ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77’ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι.