Super League 2: «Γολγοθάς» για Ολυμπιακό Β’ και ΑΕΚ Β’

Εννιά παιχνίδια σε… 29 ημέρες δίνουν ο Ολυμπιακός Β’ και η ΑΕΚ Β’ στο καταληκτικό σκέλος της; Super League 2 

Super League 2: «Γολγοθάς» για Ολυμπιακό Β’ και ΑΕΚ Β’

Μια σεζόν που κύλησε σε εξοντωτικούς ρυθμούς για τις ομάδες της Super League 2, από τη στιγμή που η πρεμιέρα έγινε στις 6 Νοεμβρίου, καταλήγει σε αγωνιστικό γολγοθά για τον Ολυμπιακό Β’ και την ΑΕΚ Β’. Οι δύο ομάδες που χρωστούσαν παιχνίδια λόγω κακοκαιρίας, κρουσμάτων κορονοίού, αλλά και της απουσίας διεθνών παικτών, κλήθηκαν να τα δώσουν όλα μαζεμένα στο φινάλε της περιόδου.

Το Μεγάλο Σάββάτο (23/4) η ΑΕΚ Β΄ υποδέχεται στα Σπάτα την Καλλιθέα (14.30), ενώ ο Ολυμπιακός Β' θα αγωνιστεί στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση (13.00). Αυτό θα είναι το έβδομο παιχνίδι αμφότερων από τις 2 Απριλίου. Αν σε αυτά προστεθούν οι αναμετρήσεις της 33ης αγωνιστικής (27/4) και της 34ης αγωνιστικής (1/5) προκύπτει ο απίθανος αριθμός των εννιά αγώνων μέσα σε 29 ημέρες.

Το μόνο θετικό είναι πως οι δύο ομάδες δεν έχουν το παραμικρό βαθμολογικό άγχος, αφού εκ της προκήρυξης του πρωταθλήματος δεν προβλέπεται ούτε άνοδος στην Super League 1 ούτε υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική. Έτσι, ο Αριέλ Ιμπαγάσα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και ο Νίκος Παναγιωτάρας για τους «κιτρινόμαυρους» έχουν την άνεση να προβούν σε ροτέισον, να δώσουν ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε περισσότερους παίκτες και να αποφορτίσουν από το βάρος τους βασικούς.