ΠΑΕ Πιερικός: «Προκλητικός και εριστικός»

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πιερικός για τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. 

ΠΑΕ Πιερικός: «Προκλητικός και εριστικός»

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Πουλόπουλου (Πειραιά) εξέδωσε η ΠΑΕ Πιερικός για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Πιερίας έκανε λόγο για προκλητικό και εριστικό με τα σφυρίγματά του» ρέφερι.

«Ως ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, δυστυχώς και ενώ οδεύουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, για ακόμα μία φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας απαράδεκτης και εχθρικής προς εμάς διαιτησίας, από το πρώτο λεπτό του αγώνα και χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί αυτός από τον κύριο Πουλόπουλο και τους βοηθούς του.

Ο εν λόγω κύριος από την πρώτη στιγμή είναι προκλητικός και εριστικός με τα σφυρίγματα του απέναντι στην ομάδα μας δείχνοντας ότι προφανώς δεν ήρθε για να διαιτητεύσει αλλά για να ορίσει την μοίρα και το αποτέλεσμα του αγώνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Πιερικός για τη διαιτησία του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στην αναμέτρηση της Κυριακής (17/4).

Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Κατερίνης ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση ενώ φτάνουμε στο τέλος του πρωταθλήματος της Super League 2.

Στον Πιερικό είναι αισιόδοξοι πως στο τέλος θα καταφέρουν τον στόχο τους και η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία.