ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0: Σκόρπισε στους... πέντε ανέμους τους, ουραγούς, Δωδεκανήσιους!

Η ΑΕΚ Β' συνέτριψε, με 5-0, στο «Σεραφείδειο», την, ουραγό του 2ου ομίλου της Super League 2, Ρόδο και έφτασε τα πέντε ματς αήττητη.

ΑΕΚ Β' - Ρόδος 5-0: Σκόρπισε στους... πέντε ανέμους τους, ουραγούς, Δωδεκανήσιους!

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η ΑΕΚ Β' την 98η επέτειο από την ίδρυση του συλλόγου!

Συνέτριψε για την 31η αγωνιστική της Super League 2 την ουραγό Ρόδο, στο δεύτερο επίσημο ματς που φιλοξενήσε το «Σεραφείδειο», των προπονητικών εγκαταστάσεων στα Σπάτα, με το εμφατικό 5-0.

To σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Γιούσης (14ο γκολ του στην κατηγορία!) με σουτ με την ...σκυτάλη στο σκοράρισμα α παίρνει ο Κορομηλάς σκοράροντας δις (35′, 44′) πριν την ανάπαυλα.

Παρότι οι ...στροφές της ομάδας του Παναγιωτάρα έπεσαν εν συνεχεία στο τελευτείο τέταρτο σκόραρε άλλες δύο φορές.

Πρώτα (74') ο Σουλάι με τρομερή επέμβαση και τη βοήθεια του δοκαριού απέτρεψε το χατ τρικ του Κορομηλά, αλλά και το 4-0.

Το οποίο πέτυχε, τελικά, στο 77′ ο Γεωργέας με σουτ και δύο λεπτά μετά ο Κοσίδης, με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τα 5 ματς αήττητοι (3ν. - 2 ισοπ.) ενώ τα «ελάφια», του Κουρμπανά, έμειναν άποντα για 4ο αγώνα κι έχουν συγκομιδή ενός μόνο πόντου στα τελευταία έξι ματς...

ΑΕΚ Β' (Παναγιωτάρας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Μιτάι (70′ Παρράς), Λάτσι, Αρβανίτης, Μπάμπης, Γερολέμου (46′ Γεωργέας), Κορομηλάς, Τζούντα Γκαρσία (46′ Πάπα), Γιούσης (61′ Κοσίδης), Ευθ. Χριστόπουλος (70′ Απ. Χριστόπουλος).

Ρόδος (Κουρμπανάς): Σουλάι, Μαρτάκης, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγεώργης, Μακρυδημήτρης, Μπότος, Χύσι, Μάρκοβιτς, Παπάζογλου, Γκαρσία.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Αρμάκολας (Κυκλάδων), Σάββας (Σερρών)