Ολυμπιακός Β’ – Θεσπρωτός 4-0: «Οργίασε» ο Πινακάς με χατ τρικ στον Ρέντη

Ο Δημήτρης Πινακάς έκανε ό,τι ήθελε στο νικηφόρο 4-0 του Ολυμπιακού Β’ επί του Θεσπρωτού στον Ρέντη για την 30ή αγωνιστική της Super League 2, καθώς σημείωσε τρία γκολ και διέλυσε την αντίπαλη άμυνα.

Ολυμπιακός Β’ – Θεσπρωτός 4-0: «Οργίασε» ο Πινακάς με χατ τρικ στον Ρέντη

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός Β’ το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στον Ρέντη, επικρατώντας με 4-0 για την 30ή αγωνιστική της Super League 2, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πινακά.

Ο πρώην άσος της ΑΕΛ με τρία γκολ διέλυσε την άμυνα των φιλοξενούμενων και έδειξε ότι σταδιακά στέλνει μηνύματα προς τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της νέας σεζόν.

Το σκορ για τους Πειραιώτες άνοιξε ο Βοϊλης στο 24’, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Κίναλη σε σουτ του Κωστή και από κοντά έγραψε το 1-0.

Στο 39’ ο Πινακάς άρχισε το… σόου! Με κεραυνό στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι και σημείωσε το 2-0. Στο 50’ ο Θεσπρωτός είχε δοκάρι σε σουτ του Ραμίρεζ, αλλά ο Ολυμπιακός Β’ εμφανώς ανώτερος κατάφερε να φτάσει και σε τρίτο τέρμα στο 62’ πάλι με τον Δημήτρη Πινακά.

Ένας Πινακάς όμως που δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 65’ έπειτα από σέντρα του Κίτσου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ Τζολάκης, Κινκουέ, Ανδρούτσος, Φαντιγκά, Ξενιτίδης (68’ Νταμπό), Κανέ, Μπαγκαλιάνης, Βοΐλης, Κίτσος, Κωστή, Πινακάς.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Κίναλης, Ντι Αλέσσιο, Γώγος, Κωνσταντίνου, Ζιώγας, Πατσέκο, Ραμίρες, Λύγκας (46’ Στεργίου, 64 Σαραντίδης), Ρομέρο (46’ Πούφλης), Βασιλάκης, Γεωργούσης (64’ Μπονίγια).