ΑΕΚ Β' - Ηρόδοτος 3-1: Εγκαίνια στο «Σεραφείδειο» με επιστροφή στις νίκες (vid)!

Ιστορικό χαρακτήρα είχε για την ΑΕΚ ο αγώνας της 2ης ομάδας της με την Ηρόδοτο για την Super League 2 αφού ήταν ο παρθενικός, επίσημος, στο νεόδμητο «Σεραφείδειο», του προπονητήριου των Σπάτων. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 3-1 των Κρητικών επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

ΑΕΚ Β' - Ηρόδοτος 3-1: Εγκαίνια στο «Σεραφείδειο» με επιστροφή στις νίκες (vid)!

Από ισοπαλία στο Αιγάλεω προερχόταν η ΑΕΚ Β' κι επανήλθε στα τρίποντα επικρατόντας για την 29η αγωνιστική της Super League 2 του Ηροδότου με 3-1

Μια νίκη ιστορική, καθώς συνδυάστηκε με τον παρθενικό επίσημο αγώνα που φιλοξένησε το νεόδμητο «Σεραφείδειο» γήπεδο, των προπονητικών εγκαταστάσεων των Σπάτων.

Πριν την έναρξη του αγώνα, που προσέλκυσε αρκετό κόσμο, στο 3.000 θέσεων γήπεδο τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Στέλιου Σεραφείδη και ακολούθως οι ποδοσφαιρικοί του επίγονοι, με εξτρά κίνητρο, επιβλήθηκαν, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, των Κρητικών υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο 6′ το σουτ του Ραντόνια απέκρουσε σε κόρνερ ο Κόρτσα, ενώ στο 14′ η κεφαλιά του Κορνέζου σε φάουλ του Γιούση πέρασε άουτ, με τους «κιτρινόμαυρους» να απειλούν εκ νέου στο 19′.

Ο Ιατρούδης εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο γύρισμα των παικτών του Ηροδότου. Έκλεψε την μπάλα από αριστερά, πέρασε και τον Κρόστα, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

Κόντρα στη ροή του αγώνα το 0-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την «Ένωση», με τον Χριστόπουλο να ανοίγει το σκορ 54ο λεπτό, έπειτα από γύρισμα του Τζούντα Γκαρσία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (58′) η ΑΕΚ Β΄ βρήκε και δεύτερο τέρμα, με τον Ιατρούδη να πλασάρει υποδειγματικά τον Κρόστα, έπειτα από ωραία ασίστ του Γερολέμου.

Η χαρά των «κιτρινόμαυρων» δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 64΄ ο Χαλκιαδάκης μείωσε σε 2-1, ωστόσο οι Κρητικοί δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω, με τον Γιούση να «κλειδώνει» τη νίκη για την ΑΕΚ Β΄, κάνοντας το 3-1 στις καθυστερήσεις.

ΑΕΚ Β': Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Γερολέμου (86′ Γιαννούτσος), Μπάμπης, Χριστόπουλος Ευθ. (71′ Μπούσης), Γκαρσία Τζ., Γιούσης, Ιατρούδης (80′ Γκολφίνος).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Ασίγκμπα (37′ λ.τ. Κόρτσαμ), Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ (69′ Αμπουμπακάρι), Μπαρμπόσα (69′ Γκίνης), Αποστολίδης (59′ Ντιμ), Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.