Super League 2: Εργοτέλης – Διαγόρας 0-1: Στον... αφρό οι Ροδίτες

Ο Διαγόρας Ρόδου κέρδισε στο Παγκρήτιο τον Εργοτέλη (0-1) και ανέβηκε στα όρια της γραμμής σωτηρίας στον νότιο όμιλο της Super League 2

Super League 2: Εργοτέλης – Διαγόρας 0-1: Στον... αφρό οι Ροδίτες

Ο Διαγόρας Ρόδου εκμεταλλεύτηκε την βαθμολογική αδιαφορία του Εργοτέλη και αγωνιζόμενος με πάθος και αποφασιστικότητα πήρε σπουδαίο διπλό στο Παγκρήτιο (0-1). Αποτέλεσμα που βάζει στοπ στον κατήφορο τριών συνεχόμενων ηττών του «γηραιού» και τον ανεβάζει στα όρια της γραμμής σωτηρίας στον νότιο όμιλο της Super League 2.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης υποχωρεί διαρκώς, μετρώντας μόνο δύο πόντους στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια, αλλά διατηρεί αποστάσεις ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού. Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση στο Ηράκλειο πέτυχε ο Σινγκ με σουτ στο 60’, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ερχόμενος ως αλλαγή.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέλιος, Ντουμάνης (91′ Θεοδωράκης), Σερβιλάκης (72′ Κατσούρι), Κόλα, Μίκο, Νεράλ, Πέϊος, Κουτάντος (72′ Σαρρής), Κωστανάσιος, Αλεξάκης (63′ Κοκκίνης), Πατρινός.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Μπίντσης, Τάτσης, Ζούνης (80′ Μπλάνκο), Ρουγκάλας, Μουμίν, Παραστατίδης (59′ Σινγκ), Τσιαντούλας (80′ Σάιμπερτ), Τοπάλ (52′ λ.τ Γιώργου), Μπαστιανός, Καρατάσιος, Λαμπίρης.