Καβάλα – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Τρίτη σερί ισοπαλία

Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ Β’ που έμεινε στο 1-1 στο «Ανθή Καραγιάννη» με την ουραγό Καβάλα

Καβάλα – ΠΑΟΚ Β’ 1-1: Τρίτη σερί ισοπαλία

Η Καβάλα, με νέο προπονητή στον πάγκο τον Νίκο Καραμπιμπέρη υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ Β’.

Ο Καϊούμπι στο 13’ άνοιξε το σκορ για την Καβάλα. Στο 27’ ο Κούτσιας ισοφάρισε αλλά το γκολ δεν μέτρησε και δέκα λεπτά μετά ο Τσαούσης είχε προσπάθεια στο δοκάρι. Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ Β’ έφερε το ματς στα ίσα με το πέναλτι του Κούτσια. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Πανουργιά μετά τη σέντρα του Τσαούση.

Στο 75’ η Καβάλα είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον σκόρερ Καϊούμπι να κάνει το 2-1 αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν με τον Κούτσια καλές στιγμές με τη σειρά τους στο δεύτερο ημίχρονο και πριν από το δοκάρι με τον Καϊούμπι αλλά το 1-1 δεν άλλαξε με την ομάδα της Καβάλας να παραμένει στην τελευταία θέση.

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (65′ Γροσδάνης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (60′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιέρακης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γιαξής (49′ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (49′ Χατζηστραβός), Πανίδης (65′ Τζίμας), Κούτσιας.