Καβάλα: Ο Νίκος Καραμπιμπέρης προπονητής στους «Αργοναύτες»

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της Καβάλας αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Γερμανού Αλεξάντερ Νούρι

Καβάλα: Ο Νίκος Καραμπιμπέρης προπονητής στους «Αργοναύτες»

Δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ οι επιτελείς της Καβάλας για να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του Αλεξάντερ Νούρι στην τεχνική ηγεσία. Τα ηνία παραχωρήθηκαν εκ νέου στον Νίκο Καραμπιμπέρη, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο και στο ξεκίνημα της περιόδου. Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης των «Αργοναυτών» αναφέρει σχετικά με την συμφωνία των δύο πλευρών :

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να έχουμε στις τάξεις του συλλόγου μας εξαιρετικούς προπονητές όπως ο κ. Γιώργος Αγγελίδης και ο προπονητής Τερματοφυλάκων, κ. Νίκος Σουμουλίδης. Παρ όλα αυτά, οι κανονισμοί της ΕΠΟ ζητούν ως προϋπόθεση ο πρώτος προπονητής της ομάδας να κατέχει πτυχίο UEFA Pro. Για αυτό από σήμερα, πρώτος προπονητής της ομάδας μας θεωρείται ο κ. Νίκος Καραμπιμπέρης, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν ως προπονητής της Κ20 του συλλόγου μας ενώ ταυτόχρονα οδήγησε τους νεαρούς ήρωες της πόλης μας στις πρώτες επτά αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League 2.

Από σήμερα λοιπόν, το τεχνικό επιτελείο μαζί με τον κ. Καραμπιμπέρη αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας, Γιάννη Καζαντζίδη, Patrick Ebert και Ηλία Κυρίτση, θα δουλεύουν μαζί ώστε να οδηγήσουν την ομάδα μας στις επιτυχίες που χρειάζεται για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Ταυτόχρονα σας ενημερώνουμε πως ο οργανισμός μας βρίσκεται στην έναρξη των διαδικασιών αναζήτησης νέου τεχνικού, ο οποίος θα έχει τα κατάλληλα προσόντα ώστε να μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων και ονείρων που έχουμε θέσει σαν σύλλογος από την πρώτη μέρα».