Super League 2: Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας 4-0: Ήταν… «μαύρη θύελλα»

Η Καλαμάτα συνέτριψε τον ΟΦ Ιεράπετρας (4-0) και εξακολουθεί να ελπίζει στην προοπτική της ανόδου, αν πάρει πίσω τους βαθμούς από το ματς με τον Λεβαδειακό

Super League 2: Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας 4-0: Ήταν… «μαύρη θύελλα»

Η Καλαμάτα ξέσπασε για τις πρόσφατες ατυχίες της εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων αστοχίες της. Κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας ήταν... «μαύρη θύελλα», που παρέσυρε τους Κρητικούς και έφθασε πολύ εύκολα στη νίκη (4-0). Παράλληλα, ελπίζουν οι Μεσσήνιοι στην διεκδίκηση της ανόδου, αν τελικά προσφύγουν στο CAS και πάρουν πίσω τους τέσσερις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν από το ματς με τον Λεβαδειακό.

Στον αντίποδα, η ομάδα από το Λασίθι περιορίστηκε εξαρχής σε παθητικό ρόλο, πληγωμένη και από τις απουσίες κομβικών παικτών, ενώ από το 25’ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Κοντοέ και δεν στάθηκε ανταγωνιστικά ούτε λεπτό στη Μεσσήνη. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Φελίπε (20’), Τάτος (25’, πέναλτι), Γρίβας (29’) και Λουκίνας (50’).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Λουπάνο, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μαβινγκά (67′ Μπούνας), Παπατόλιος, Ματέους (55′ Αναστασόπουλος), Τάτος, Παυλίδης, Φελίπε (46′ Λουκίνας), Γρίβας.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Μανουσάκης, Κάρδαρης, Ζήσης (28′ Βιβάνκο), Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Λεμονής, Μπενίτεζ (60′ Χιμένεθ), Καλλιτσουνάκης, Βουό (60′ Ψάνης), Μούλερ, Αντερέγκεν (60′ Κατάλντι).