ΠΑΕ ΑΕΛ: «5.000 ευρώ πριμ για μία πολυσυζητημένη νίκη, σε ένα πολυσυζητημένο παιχνίδι»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σχολίασε το πριμ που δόθηκε στους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. 

ΠΑΕ ΑΕΛ: «5.000 ευρώ πριμ για μία πολυσυζητημένη νίκη, σε ένα πολυσυζητημένο παιχνίδι»

Ο Ζήσης Ντελόπουλος μετά τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, όπως έγινε γνωστό, έδωσε πριμ 5.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρισας.

Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο η ΠΑΕ ΑΕΛ.

«Διαβάσαμε μία είδηση που αφορά τον Απόλλωνα Λάρισας και μάλιστα ότι ο πρώην υπεύθυνος των under ομάδων της ΑΕΛ έδωσε 5.000€ πριμ για την νίκη του Απόλλωνα Λάρισας επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Από ότι φαίνεται ο κ. Κούγιας που ευελπιστούσε να παραχωρήσει τις μετοχές της ΑΕΛ σε έναν υγιή επιχειρηματία έχασε τον πελάτη!!!

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε δηλώσει ότι εφόσον ο κ. Κούγιας αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές του, αυτός θα είναι παρόν για να τις αγοράσει, αλλά μόλις ο κ. Κούγιας τον προσκάλεσε να το κάνει, εκείνος όχι μόνο εξαφανίστηκε, αλλά παραιτήθηκε και από την θέση του υπευθύνου των under ομάδων της ΑΕΛ.

Τώρα διαβάζουμε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ για να αγοράσει έστω και μία μετοχή της ΑΕΛ, έδωσε 5.000€ πριμ για μία πολυσυζητημένη νίκη, σε ένα πολυσυζητημένο παιχνίδι και αντιλαμβανόμαστε ότι ο συγκεκριμένος που δεν έκανε τίποτε άλλο από το να διατυμπανίζει πόσο ΑΕΛ είναι, το μόνο για το οποίο ενδιαφέρεται είναι να βλέπει το ονοματεπώνυμό του σε κάτι που αφορά την εκδήλωση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, χωρίς βέβαια κανένα κόστος.

Αυτονόητο είναι ότι η πρόσκληση του κ. Κούγια προς οποιονδήποτε υγιή οικονομικά Λαρισαίο είναι πάντοτε ανοικτή.

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ ο κ. Κούγιας ενημέρωσε λεπτομερώς τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής για τις υποχρεώσεις της ΑΕΛ προς το Δημόσιο και παλαιούς ποδοσφαιριστές και οι υποψήφιοι αγοραστές για να πληροφορηθούν τα πάντα μπορούν να απευθυνθούν και στην Διοίκηση της Ερασιτεχνικής».